vedri.bg

Vedri.bg е за теб. Добре дошъл у дома!

Vedri.bg е платформа за това и само за това, което наистина те интересува. Тук ще срещнеш хора, които вярват в твоите каузи. Споделят интересите ти. И са насреща винаги когато имаш нужда от съвет.

Vedri Illustrations Sustainability Planting A Tree

Ведри екоентусиасти

5,759 члена

Групата на тези, които се интересуват от устойчиво развитие и обичат да научават и споделят идеи за по-природосъобразен начин на живот.

Ведри и здравословни

9,019 члена

Тук си говорим за здраве и обменяме приятелски идеи, които ни вдъхновяват да се грижим по-добре за тялото, ума и духа си.

Vedri Illustrations Health Yoga 2
Vedri Illustrations New Parents Playgroundl

Ведри родители

5,898 члена

Общност, която показва ведрата страна на родителството. Сигурно място за съвет и подкрепа, когато търсиш информация за всичко, свързано с твоето дете. Още от първия му ден.

Ведри пътешественици

6,702 члена

Вълнуващо място за всички, които обичат да пътуват. На планина, на море, с влак, с кораб, самолет, на стоп и ...още! Тук жадно ще попием всичко, което искаш да ни разкажеш за твоите пътувания. И с радост ще ти споделим маршрути и идеи за нови дестинации.

Vedri Illustrations Travel World
Vedri Illustrations Sport Fitness Woman

Ведри спортисти

5,260 члена

Отборът на активните. На енергичните. На тези, които обичат да се чувстват добре в тялото си. Тук не поставяме рекорди по спортни постижения. Тук заедно се наслаждаваме на движението, което ни дава настроение всеки ден.

Екоучилища

1,835 члена

Kампанията “Влез в зеления кръг” е съвместна инициатива на Девин ЕАД и Българско Движение „Син флаг“ за въвеждане на програма „Екоучилища“ в България. Тя има за цел да изгради най-голямата мрежа от Екоучилища на Балканския полуостров и да подготви бъдещото поколение на България като активни граждани, които поемат обществената отговорност за опазване на околната среда.

Vedri Community Card Image AVATAR

Vedri.bg е за теб. И те очаква.

Ти си причината Vedri.bg да съществува. Ти определяш 100% от съдържанието и изживяването в тази иновативна платформа. Създадохме я, за да бъде твой дом. Уютен, сигурен, щастлив, удобен и точно какъвто ти искаш.

При регистрация можеш да избереш общностите, към които искаш да се присъединиш. Така съдържанието на платформата ще бъде 100% адаптирано според твоите интереси.