DEVIN Hour2024 Kickoff

Над 12 300 деца ще вземат участие в „Часът на DEVIN“

21.03.2024 12:00 4 0

Новата инициатива “Часът на DEVIN”– част от „Влез в зеления кръг“, събира класове от цялата страна за да им разкрие интересни факти за водата и нейните ползи за човешкия организъм.

В Световния ден на водатa– 22-ри март, представяме нова иницитива, която цели да представи важността от редовната хидратация и да изгради полезни навици у подрастващите. Към „Часът на DEVIN“ се присъединяват 72 учебни заведения от цялата страна - основни, начални и средни училища и детски градини. В класната стая на DEVIN ще влязат над 12 300 деца от 585 паралелки и групи.

Обучителните материали включват анимационно видео, което по занимателен начин развива темата за водата като незаменим елемент в човешкото тяло, както и като важна съставка на храната, и се спира на ключовите моменти за правилна и здравословна хидратация. В края на видео урока ще се провежда увлекателна игра, в която децата ще могат да затвърдят знанията си, да се забавляват и да се състезават за награди .

Инициативата ще стартира след пролетната ваканция и ще продължи до края на месец април. Шест учебни заведения ще получат награда – преса за рециклиране на бутилки, а децата от три класа, изтеглени на случаен принцип, ще получат индивидуален подарък – бутилка DEVIN за многократна употреба.