Spokoini Bebeta Devin Min
Форум - Спокойни бебета
03 юни

Задава се дългоочаквано събитие, което ще събере под един покрив доказани специалисти, популярни брандове и любопитни родители. Devin Изворна подкрепя това събитие - нискоминерализирана вода, недокосната от човешка ръка, подходяща за всекидневна употреба от цялото семейство, дори за бебета и малки деца - за тях качествената хидратация е най-важна.

Зад организацията на ,,Спокойни бебета‘‘ стоят професионалисти в сферата на женското и детското здраве, кърменето, храненето, бебеносенето, съня, които добре знаят пред какви предизвикателства са изправени родителите след появата на техните наследници.

❤️ Мисията на събитието: помощ за бъдещите и новите родители относно подготовката за новия член в техния дом.

❤️ Целта на Форума: подкрепа за младите семейства, която да ги направи по-уверени и спокойни в грижите за новороденото.

03.06.2023 12:00 0 0
347249937 150840267970832 7579936666902084917 N
Ела и отпразнувай с нас Деня на детето!
01 юни

Каним всички деца и родител да празнуваме заедно, да научим повече за ролята на изворната вода за здравето на децата и грижа за детските зъбки.

С това събитие поставяме началото на партньорството между DEVIN mini и детски клиники EO Dent с мисията да покажем колко важна е изворната вода за децата, за да растат здрави и да пазят зъбките си. Всички обичаме сладичко, а най-вече малките деца. Прекомерната употреба на захар и подсладени напитки, обаче, води до редица проблеми и неразположения, като сред тях са и проблеми със зъбките. За да растат децата здрави, е добре да утоляваме жаждата им само с вода, а след парче шоколад или сок, няколко глътки вода, могат да помогнат на зъбите да останат здрави.

Елате да се запознаете с пчеличката Биззи и другите ни специални гости! Подготвили сме ви много изненади, както и полезна и интересна информация! Ще пеем, ще играем и ще раздаваме много награди.
Очакваме ви!

01.06.2023 12:00 0 0