Vedri.Bg Article 1 Photo

Родителските страхове – само био храна и вода

30.01.2024 12:00 1 0

Безстрашният баща Димитър Иванов – Капитана с няколко съвета на тема родителските страхове

Ведри Родители приветства най-ведрия и забавен татко в своята общност! Макар да няма нужда от представяне, днес ви запознаваме с Димитър Иванов - Капитана, който ще ни забавлява със своите мъдри съвети при отглеждане на не едно, а цели две деца. В първото ни съвместно видео и статия обобщихме най-важните правила, които е добре да спазвате, когато пазарувате за вашите малчугани:

  • 1) Четете етикета и избягвайте храни и напитки, в съдържанието на които има изписана половината Менделеева таблица. Ако е изписана половината на половината на половината – може, ама на ваша отговорност.
  • 2) Винаги проверявайте произхода на материалите, от които са направени детските играчки. Например – ако играчката е дървена, хубаво е дървото да е пълнолетно и да е расло на югоизточен склон. За по-сигурно може да се обадите и да поразпитате на телефона на потребителя, който винаги е изписан на опаковката на всеки продукт.
  • 3) Следете винаги съдържанието на стоките, които купувате. Интересен факт е, че често сокът от праскова съдържа повече тиква, отколкото праскова, затова просто давайте вода.
  • 4) Как да сте сигурни, че водата, която давате на децата си е 100% чиста и безопасна? Запалете огън, преварете водата, след което си направете домашна филтърна система от мъх, пясък и въглени. А за да ви е по-лесен животът, най-добре заложете на чиста Изворна вода Devin. Там всичко е проверено.