20240611 143443

Скучна ли е водата?

11.06.2024 12:00 0 0

Devin Изворна – вода с чувство за хумор
Когато чуете децата да казват, че не искат вода, защото е скучна, спомнете си за винаги оригиналния и пълен с идеи татко и чичо – Димитър Иванов Капитана. Често една от най-сложните задачи за родителите е именно как да угодят на всички детски капризи и желанията им да пият газирани и други напитки. Ето че този казус вече има своето решение!

Учените твърдят, че водата има памет – звучи като научна фантастика, нали? Представете си, че всяка капка вода помни всички места, през които е преминала, и всички събития, на които е била свидетел. Може би една глътка вода, която пием днес, е била част от древен океан или е видяла динозаври! Това прави водата като малка времева машина, пълна с истории и приключения.

Как да се възползвате от този факт, за да направите водата по-забавна? Просто накарайте децата да ѝ разкажат някой виц и заедно да се посмеете. А дали водата може да помогне и за теста по математика, вижте във видеото на Капитана - Devin Изворна (@devin.izvorna.bg) • Instagram photos and videos