На 55 като на 34 – тренировките на Хали Бери 1
На 55 като на 34 – тренировките на Хали Бери 2

На 55 като на 34 – тренировките на Хали Бери

15.04.2022 12:00 7 0

Популярната актриса качва мотивиращи постове и friendly reminder-и, че не бива да забравяме правилното хранене и хидратация, а спортът (независимо какъв) е задължителен елемент за здраво и красиво тяло.

Всички познаваме онези жени, които са като хубавото вино и годините за тях са само едно число. И тук не говорим само за красотата им, но и за това, че времето въобще не се отразява на този вид хора. Такава е и Хали Бери, която навърши 54 години, но външно продължава да си стои на около 34. И всеки си мисли „Защо аз не съм на нейното място“? Ами хайде, де, не е толкова трудно. Тайната зад този страхотен вид не е някоя вуду магия или магическо хапче, а отдаденост и много труд.

 

Актрисата е красавица по природа – безспорно, но полага и много ежедневни грижи за своето тяло. Тя залага на здравословно хранене, физически активности и нека не забравяме – правилна хидратация. Личният ѝ треньор Лий Томас, който се грижи за добрата форма и на други известни личности, се грижи за това тя да остане мотивирана и да е редовна в тренировките си. Самата Хали споделя, че най-доброто, което прави за тялото си е да го изненадва с постоянно разнообразие.

 

Тайната ѝ се крие в това, че освен редовните тренировки, тя практикува бойни изкуства и медитация. С треньора Лий Томас практикуват бокс, муай-тай, както и упражнения за сила и кондиция.  Залагайки на малко по-нестандартни тренировки, тя успява да поддържа активно цялото си тяло и изгражда издръжливост. Това ѝ помага да бъде в чудесно състояние не само отвън, но и отвътре, а и да се справя още по-добре с екстремните си роли в киното. 

 

Тренировките по муай тай, джиу джицу и капоейра са полезни на Хали и за предстоящия ѝ режисьорски дебют - Bruised. Там тя е в ролята на MMA боец и трябва да покаже доста добра форма. За филма актрисата тренира 5 пъти седмично, но внимава да не се претоварва, защото вече е правила тази грешка. Докато преди е тренирала с големи тежести и е стигала до контузии, сега тя залага повече на разнообразните спортове, дълги разтягания, чести масажи и разбира се - не забравя да пие вода.

 

Известен факт е, че Хали Бери страда от диабет още от 22-годишна възраст. Това я кара да промени изцяло мисленето си и да внимава повече какво яде, пие и как прекарва времето си. Тогава осъзнава, че е по-важно да се чувстваш добре, отколкото да преследваш на всяка цена идеалния външен вид. В социалните си мрежи Хали се старае да го напомня на последователите си, качвайки мотивиращи постове и friendly reminder-и, че не бива да забравяме правилното хранене и хидратация, а спортът (независимо какъв) е задължителен елемент за здраво и красиво тяло.

 

А с тази статия ние направихме едно напомняне за теб. Добрият външен вид се крие зад редовни грижи за тялото, които всеки може да полага, стига да пожелае!