Shutterstock 1400982797 Min

Как да тренираш като звездите, за да изглеждаш супер като тях

19.09.2022 10:00 7 0

Често известните личности се превръщат в пример за подражание, понякога дори и напълно несъзнателно. А в ерата на социалните мрежи това е все по-често срещано явление. Звездите споделят там какво ли не – как са се облекли за поредния червен килим, какво правят през уикенда, как се хранят, как тренират.

А именно последния тип публикации са едни от най-харесваните в профилите им – защото ти носят необходимата доза мотивация, за да се захванеш и ти със спорт, и да влезеш най-сетне в така желаната форма.

Разбира се, има редица фактори, които не са за подценяване – като това, че известните личности плащат хиляди на лични треньори и има кой да им приготвя специални хранителни режими, за да бъдат винаги в топ форма. Но с един поглед в профилите на някои звезди, запалени по спорта, можем да се убедим, че те често тренират точно като теб – в домашни условия и без специална екипировка. Или пък във фитнес залата.

И отново опираме до основното по пътя към перфектната форма – постоянството. Ето осем звезди, които могат да ни научат на него. И на които определено можеш да завидиш за резултатите. Но по-добре се хващай на работа.

Никол Шерцингер

В последните години сценичните й изяви са доста по-малко в сравнение със славните времена на Pussycat Dolls. Но пък певицата не си позволява да изглежда по-малко от перфектното, дори след като прехвърли 40-те.

Освен плажните си снимки, на които демонстрира резултата от усилените тренировки, Шерцингер редовно публикува в профила си и конкретните упражнения, които прави, за да изглежда толкова добре.

Често тренировките преминават и в компанията на нейния любим Том Евънс, с когото са супер тандем и определено им е забавно да ваят телата си заедно.

https://www.instagram.com/p/CTFThdAjMff/

https://www.instagram.com/p/CYvB7dgLCYr/

Дженифър Лопес

Да, тя е на 53, но изглежда по-добре от всякога. Актрисата започна да тренирани усилено по време на връзката си с Алекс Родригес и резултатите не закъсняха. Но дори и след нейния край продължи да се придържа към фитнес режима си, информирайки ни и в профилите си в социалните мрежи колко много обича да се поти, за да се заглеждаш след това по секси формите й.

Джей Ло предпочита тренировките в зала, но понякога се раздвижва и в домашни условия или сред природата. Танците също са неин любим начин да поддържа форма, като междувременно се подготвя и за поредната си сценична изява.

https://www.instagram.com/p/CJoFmiDpW5n/

https://www.instagram.com/p/CDejYbHpVrY/

Дуейн Джонсън - Скалата

Актьорът, участвал в десетки филми, поддържа внушителната си физика не само за самочувствие, но и защото професията му го изисква. Тренировките му са предимно силови и с огромни тежести, които определено не са за всеки. Затова и ги провежда в добре оборудвана зала, която е за лично ползване.

Понякога Скалата тренира и в необичайно време, но най-важното е никога да не пропуска занимание. Също толкова голямо внимание отделя и на храненето, което винаги е в големи количества. Все пак, подобни мускули не се поддържат лесно.

https://www.instagram.com/p/CYzNDjeFJkJ/

https://www.instagram.com/p/CYHoMR3Px3c/

Марк Уолбърг

Още един актьор, който обича да показва не само как тренира, но и резултата от усилията, които полага. Относно пресата му няма как да имаш забележки, а в допълнение към заниманията в залата, които винаги са с личния му треньор, той обича да играе голф и да се разхожда сред природата за допълнителен тонус и настроение.

Да, и той, като Скалата, обича тренировки по никое време - разбирай много, ама много рано сутрин. Но какво да ги правиш - звезди.

https://www.instagram.com/p/CY90AY5I9Dy/

https://www.instagram.com/p/CTn4aPSlJb6/

Ева Лонгория

Красивата актриса много внимава как се храни и полага редовни усилия, за да бъде в перфектна форма на снимките по бански, с които радва милионите си последователи. А между тях се прокрадват снимки и видеа, от които разбираме как точно поддържа това секси тяло.

Най-често тренировките й са на открито, в огромния зелен двор на къщата й. Понякога залага на изтощително кардио, а друг път предпочита релаксираща йога за подобряване на еластичността. И винаги й се получава много добре.

https://www.instagram.com/p/CYRw3LKI2yw/

https://www.instagram.com/p/CX_sgb2oyag/

Крис Хемсъурт

Вероятно неведнъж си виждал плочките му на голям екран. А в профила си в Instagram актьорът споделя и своя път към перфектните форми. Разбира се, в основата му са редовните, здрави тренировки.

А Крис тренира навсякъде и по всяко време – в двора на къщата си с боксовата круша или с въже, в залата с тежести, а понякога и сред природата, където е перфектно за крос или малко лицеви опори. Личи си, че спортът му доставя удоволствие и не е просто досадно задължение. Вероятно и затова резултатите му са това добри.

https://www.instagram.com/p/CYHk3jqhgM3/

https://www.instagram.com/p/CVyGoLHBCCX/

https://www.instagram.com/p/CVJlXqEBbFo/