Shutterstock 2196291169 Min Min

Спортове за водни зодии: Рак, Скорпион и Риби

26.06.2023 12:00 2 0

Рак, Скорпион и Риби са трите знака от зодиака, чийто елемент е Вода. Те са живи като водата и характера им прилича на море - красиво на повърхността, но с много дълбочина на чувствата и разбиранията. Представителите на водните зодии са много работливи. Дори можем да ги наречем работохолици. Те имат ясна визия какво искат да правят, как искат да се развиват професионално и всяко тяхно действие е именно с тази цел.

Ето защо и спортовете, които избират и които им подхождат, са от една страна в синхрон с богатата си душевност, а от друга - търсят предизвикателства. Вижте кои са подходящите спортове за 3-те водни зодии - Рак, Скорпион и Риби: 

Както нищо не може да спре водата, така и водните зодии не могат да бъдат укротени. Следват уж утъпкан път, но когато погледнеш назад, виждаш, че те са проправяли свой собствен. 

Някои хора ги приемат като затворени, но те са много чувствителни и открити хора, ако успеете да вникнете зад твърдата им обвивка. 

Шестото чувство работи много силно при водните зодии и колкото им им помага понякога, толкова друг път им пречи. Те често се доверяват на интуицията си и по-често са склонни да вземат решения по интуиция, а не според логиката и фактите.

За зодия Рак - плуване, йога, водна гимнастика

Представителите на зодия Рак са повече творци и артисти, отколкото спортисти. За тях спортът е начин да освободят емоциите си и да слушат тялото си. Не обичат агресивните спортове, предпочитат да следват чувствата и нуждите на своето същество. Като воден знак, морето е жизненоважна потребност, втора природа и затова за тях са препоръчителни спортове като плуване, йога, бягане, аквагимнастика, танци.

За зодия Скорпион - бокс, гребане, скачане

Да почувстваш, да се нараниш, да стигнеш до края на силите си, да тестваш границите си - това търси скорпиона в спортните занимания. Иска да почувства, че тялото му не е работило напразно и иска бързи резултати. Препоръчителни спортове: бокс, спортен велосипед, гребане, скачане.

За зодия Водолей - езда, колездене

Водолеят обича свободата, бяга надалеч от рутината и държи на връзката си с природата. Също като стрелците, водолеите се увличат по спортове на открито, като се справят еднакво добре и в индивидуални, и в отборни спортове. Препоръчителни спортове: ветроходство, езда, колоездене.