Shutterstock 1903178008 Min

Спортове за въздушни зодии - Близнаци, Везни и Водолей

12.06.2023 12:00 1 0

Екстроверти, позитивни, изразяващи себе си - такива са въздишните зодии Близнаци, Везни и Водолей. Те обаче са и мислитителите на зодиака. 

Обичат да разсъждават върху възможното и невъзможното във всяка ситуация. Въздухът сякаш ги приближава към божественото начало и те са идеалисти по природа. Често мечтаят и чертаят настоящето и бъдещето спрямо личните си виждания, които често се разминават с действителността. Но пък това им позволява да строят живота си така, както намират за правилно. 

Въздушните зодии са и мислителите на зодиака, защото във всяка ситуация търсят всички гледни точки. Оглеждат всеки проблем от всички страни и успяват да се поставят на мястото на всеки един в спора. 

Въздушните зодии обичат да общуват. Могат да разговарят с всекиго, стига той да им допада. Те обожават приключенията и новите и нестандартни изживявания. Необичайните за останалите начини на забавление са любими на въздушните знаци.

Да си изберат спорт, не е никак лесно, защото “обикновените” ги ограничават, не им позволяват да разгърнат себе си и цялата си въздушна същност. 

Но има достатъчно интересни занимания, които да държат ума и тялото на въздушните зодии във форма. Вижте ги и пробвайте, сигурни сме, че ще откриете своя любим спорт: 

За зодия Близнаци - капоейра и хип хоп танци

Истински арлекин на зодиака, представителят на зодия Близнаци има нужда от общуване, споделяне и движение. Не обича да стои неподвижен,а да предпочита да е част от екип. Харесват му спортове, в които може да говори, да се движи и да накара ума си да работи: капоейра, модерни танци, хип хоп, тенис. 

За зодия Везни - фигурно пързаляне и пилатес

Зодия Везни се нуждаят от балансирани, спокойни спортове, които носят повече релакс, отколкото физическа болка. Да си прекарват добре с партньора или приятел е цел, точно както поддържането на тялото в добра форма е цел. Препоръчителни спортове: ин йога, танци, плуване, стречинг, пилатес, фигурно пързаляне.

За зодия Водолей - езда, колездене

Водолеят обича свободата, бяга надалеч от рутината и държи на връзката си с природата. Също като стрелците, водолеите се увличат по спортове на открито, като се справят еднакво добре и в индивидуални, и в отборни спортове. Препоръчителни спортове: ветроходство, езда, колоездене.