Shutterstock 250943989 Min

Минерална вода с витамини – мисията, да сме хидратирани и здрави, е възможна!

14.06.2022 12:00 4 0

Минералната вода, обогатена с витамини, е лесен и бърз начин да поддържаме нивата на важни вещества в организма.

Всички знаем, че хидратацията е здраве и водата е едно от основните вещества, които помагат на организма да работи добре. Често обаче забравяме да пием достатъчно вода и затова е хубаво бутилката винаги да е наблизо, за да те подсеща.

За да си здрав обаче ти трябва нещо повече от вода – куп други полезни вещества.

Обикновено те се набавят чрез храната или под формата на добавки, които често пропускаме в забързаното ежедневие.

Е, има и лесна алтернатива да приемаш така нужните витамини и то заедно с вода – минерална вода с витамини. Популярността на тези продукти расте и с право – чрез тях имаме всичко необходимо на едно място.

Трябва обаче да избягваш енергийните и оцветени напитки – те по-скоро те зареждат с калории, които никой не иска. Стреми се да търсиш натурален продукт, обогатен с важни вещества и в най-добрия случай – нека бъде българска минерална вода, която е природно обогатена и доказано полезна. Така ще се погрижиш както за здравето си, така и за фигурата.

Минералната вода е с естествено съдържание на различни полезни вещества, като натриеви, калциеви, железни йони и натурална метасилициева киселина. Ниската обща минерализация ти гарантира ползи без вреди и отговор на всички нужди на динамичния и енергичен човек. А когато всичко това е в комбинация с необходимите витамини от група В, цинк и селен, със сигурност тази вода ще стане любимата ти напитка.

А за да бъде всичко още по-хубаво, минералната вода с витамини те изкушава и с различни вкусове.

Всичко това може да намериш с новото поколение хидратация Devin Mineral & Vitamins - натурална минерална вода от българската природа, обогатена с витамини и микроелементи, които поддържат имунитета ти и се грижат за твоето отлично настроение. Добавените във водата витамини от група B имат важна роля за нервната система, кожата и клетъчния метаболизъм, а минералите цинк и селен допринасят за нормалното функциониране на имунната система на организма. Още по-хубавото е, че можеш да избираш от 4 различни и вълнуващи вкуса, според предпочитанията си - Ягода & Мента, Череша & Роза, Кокос & Ананас и Тропическа Праскова. С тези напитки вече не би трябвало да имаш оправдание, че пиенето на вода е скучно и затова предпочиташ някоя висококалорична напитка. Защото тук имаш всичко необходимо, събрано в една бутилка – навсякъде и по всяко време.

Разбира се, минералната вода с витамини не може и не бива да замества здравословното хранене, но представлява едно перфектно допълнение към него, с което може да си убеден, че даваш най-доброто на тялото си, и то без излишни усилия.